Dagelijkse kleurpaletten

Deur Kim van Savooyen

Regelmatig Wordt mij gevraagd wat ik Inspirerend vind en hoe ik tot Mijn kleurkeuzes kom. Nu is er aan Mijn honger naar kleurkennis (en interieur) wel Een gedegen studie Vooraf gegaan en Nog steeds ……. En Nooit had ik Vooraf Kunnen Bedenken DAT Kleur Zo’n ras Vakgebied is. En ik ben Niet de Enige, Willen Nog steeds hoor ik hiel Vaak de OPMERKING “Kim van de kleurtjes” of “Dan kies je toch Een kleurtje”. Je bent toch ook niet “drummer van muziekjes” van de “schrijver van boekjes”? Graag Een volwaardig “KLEUR” for this fenomeen gebruiken, Waar al eeuwenlang boeken via Geschreven Zijn.

Het Hebben van een ‘Goed Gevoel’ for kleur is bij interieurontwerpen van advisering DUS OOK Niet Voldoende. Er Komt Zoveel meer bij Kijken. Er Zijn Bijv. al Meerdere Theorieën meer dan schoffel mannen tot Een goede kleurenharmonie Kan Komen. Harmonie  Komt Van het Griekse ‘harmottoo’:  samenvoegen, aaneenvoegen en Wordt in Het Algemeen used for goed bij Elkaar passend . En er Zijn Een Aantal perceptuele wetmatigheden sterven Ook een rol spelen bij Wat wij bij Elkaar Vinden passa. Wilt Een Enkele kleur Kiezen is ingelogd Niet zo Moeilijk, Maar Meerdere kleuren bij Elkaar Kiezen Wordt al Een stuk ingewikkelder.De simpelste les in kleurharmonie Waar van iedereen direct IETS mee Kan is: kijk goed OM je heen Het Klinkt Misschien echt te simpel, Maar overal is inspiratie uit te halen, je Hoeft Het Alleen maar te Zien. Een Kunst op Zich Willen Kijken is ingelogd Niet Zien! Daar Ligt Het geheim van Bewust Waarnemen … ..

970568_10151434197780598_54770130_n SettingWarmth CrashingTones_1 935706_10151418423825598_220775564_n FigHues_3 945151_10151430905145598_2963971_n 931321_10151432922525598_15753163_n

Alledaagse kleuren

De natuur is a bron van Aangename kleurharmonieën. Beelden Zeggen Zoveel meer dan Woorden. Maar also Onderwerpen als Een toevallig bakje fruit, Een detail van Een bloem Kunnen Een mooi kleurpallet opleveren. Op this Manier vind ik regelmatig Een mooi pallet wat ik Bewaar for Latere inspiratie. Je Kan er Een ware plaatjesfreak van Worden. Kijk also Maar Eens op Pinterest.com, de online plaatjesbank. Nu Gaat Het bij kleurharmonie also OM de Verhoudingen waarin je de kleuren toepast. Vaak zie je dat Een Ruimte Niet in balans is Deur Het kleurgebruik. Bij Helderheid (hoe licht of donker Een kleur is) Worden de Meest Fouten Gemaakt. Accentkleuren Zijn dan bijvoorbeeld ‘te zwaar’ in Het Totale plaatje. Ze Liggen OOK Vaak te ver uit elkaar en je Kan ZE beter groeperen. Een Soort Regel sterven je Zou Kunnen toepassen is er Een uit de natuur. Including donkere kleuren for the Vloer (de Grond). Gemiddelde helderheden van de Muren (bomen en bergen). De Lichte kleuren for Het Plafond (de lucht).

Stel DAT jullie Lezers nu ineens denken aan Een plaatje wat inspireert. Of je Hebt Een stof van Een foto als leidraad genomen for the kleuren van je interieur. Dan Zou ik Het heel erg leuk Vinden als jullie sterven plaatjes zouden Willen toesturen. Uiteraard met je verhaal erbij, wil DAT advocaat de kleuren Betekenis. Die plaatjes wil ik Graag Delen en Dienen dan Weer als motivatie for van iedereen OM hiermee aan de slag te Gaan!

Vertel uw netwerk over ons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *